ДОСТАВА РАЧУНА ПУТЕМ ЕЛЕКТРОНСКЕ ПОШТЕ

Јесте ли се икад запитали колико папира трошите?

Да ли сте знали да се сваке године посече више од 125 милиона стабала за израду папира?

Једно просечно домаћинство годишње потроши количину папира добијену од 6 стабала.

Да би једно дрво порасло до своје пуне висине потребно је око 50 година.

Свако од нас може дати свој допринос очувању животне средине. Преласком на електронску доставу рачуна  смањићемо  употребу папира  а самим тим и  сечу стабала. Само заједно можемо сачувати дрвеће које значи живот за све нас.

У циљу брже и сигурније доставе рачуна, „Чистоћа“ ј.п. Стара Пазова је омогућила нову услугу доставе е-Рачуна у дигиталном облику путем електронске поште (имејл).

Овај начин доставе рачуна доступан је свим корисницима, новим и постојећим, без обзира да ли је реч о физичким или правним лицима.

Е-Рачун се доставља за извршену комуналну услугу сваког месеца. Достава рачуна путем електронске поште (имејл-а) се активира на захтев корисника.

                                               

Предности електронског рачуна у односу на рачун добијен у штампаној форми су:

Сигурност рачуна у пдф формату;

– Могућност архивирања рачуна у дигиталном облику на рачунару;

Заштита животне средине;

Да би се активирала ова нова услуга, потребно је да попуните Захтев за доставу рачуна путем електронске поште који можете преузети на нашем сајту: www.cistocasp.rs  или доласком на наша благајничка места: Стара Пазова, Нова Пазова и Бановци-Дунав. Попуњен Захтев можете предати лично на нашим благајничким местима или послати путем поште на адресу: „Чистоћа“ j.п. Стара Пазова, Змај Јовина бб, 22300 Стара Пазова  или попуњен скениран образац Захтева пошаљите на следећу мејл адресу:  racunovodstvo@cistocasp.rs.

  Чувајмо дрвеће, чувајмо животну средину!

 

 

 

ЗАХТЕВ – ФИЗИЧКА ЛИЦА

ЗАХТЕВ – ПРАВНА ЛИЦА

 

 


ПРАТИТЕ НАС НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

  Facebook |   Instagram