И ове године о проходности путева у нашој општини у зимском периоду бринуће наша зимска служба. Механизација је спремна и обезбеђене су довољне количине соли за посипање по путевима. Зимска служба располаже са шест оперативно спремних возила, од којих су два возила обезбеђена ралицом за чишћење снега и вучним посипачем, два возила са ротационим посипачем и један трактор са вучним посипачем и ралицом за снег.

 

Такође, располажемо и са возилом које врши 24-оро часовни надзор критичних деоница на путевима на територији општине Стара Пазова. Под критичним деоницама се сматрају опасне кривине, надвожњаци и низбрдице.

 

Улице су подељене на улице првог приоритета , које се чисте у року од 24 часа од падања снега и у њих спадају путеви који доводе до места Стара Пазова, приступни путеви ка домовима здравља, ка ватрогасној и полицијској станици; улице другог приоритета се чисте у року од 24 часа до 48 часова од падања снега, и у њих спадају прилази установама везаним за школство, куповину као и улице које се укрштају са улицама првог приоритета, док у трећи приоритет спадају стамбене улице и пешачке зоне.

Изјаву поводом тога дао је шеф зимске службе Милан Миљевић за РТВ Стара Пазова.


ПРАТИТЕ НАС НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

  Facebook |   Instagram